terapia DDA
Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
terapia DDA
Post autor: małgoś »
Jak wygląda terapia DDA? Czy trzeba dużo mówić, czy jednak bardziej się słucha? Czy to może być trudne i bolesne? Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
Re: terapia DDA
Post autor: Alexś »
Przychodzi czas, w którym musimy zmierzyć się z przeszłością i pozwolić sobie pomóc. Nie ma się czego obawiać, jeśli odnajdziemy godną zaufania klinikę, terapia nie jest stresująca i daje dobre efekty. Korzystałem z pomocy kliniki Psychomedic Warszawa i wiem, że nie mogłem trafić do lepszego miejsca. Dość łatwo nawiązałem kontakt ze specjalistą, sam dość chętnie z nim rozmawiałem. Terapia zmieniła moje nastawienie do życia, pozwoliła mi pogodzić się z przeszłością i cieszyć się teraźniejszością. Polecam kontakt z kliniką pod numerem telefonu 22 253 88 88.
Re: terapia DDA
Post autor: mariamagdalena82 »
W terapii DDA warto się otworzyć i przed samym sobą i przed specjalistą- wówczas osiąga się lepsze efekty. Terapeucie oczywiście trzeba zaufać, co nie zawsze się jednak udaje. Moja koleżanka dopiero za 3 razem trafiła na osobę z którą była w stanie szczerze rozmawiać- w poradni Harmonia LUXMED. Tutejsi terapeuci mają świetne podejście do pacjentów. Są wyrozumiali, życzliwi i zarazem profesjonalni. Regularne wizyty w jednej z Warszawskich placówek Harmonia bardzo jej pomogły. Odcięła od siebie przeszłość, uświadomiła sobie wreszcie, że nie ma prawa obwiniać się z błędy ojca-alkoholika.