Terapia rodzinna w momencie kryzysu
Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
- ariel-78
Terapia rodzinna w momencie kryzysu
Mamy okropny kryzys. Coraz bliżej Świąt a ja mam wrażenie, że wszyscy spędzimy je osobno. Bardzo mnie to boli i często zastanawiam się, czy może warto by było zachęcić członków rodziny na terapię rodzinną. Co o tym sądzicie?
- Ryszarda
Re: Terapia rodzinna w momencie kryzysu
Według mnie naprawdę warto wybrać się na terapię rodzinną. Szczególnie wtedy, kiedy macie kryzys. Szczególnie polecam poradnię Salomon. To jedna z najlepszych poradni psychologicznych w Łodzi.
- Zdzisiek78
Post autor: Zdzisiek78 »
Co sądzicie o terapii poglębionej? Ostatnio o niej slyszalam i wiem,ze jest potrzebna w wielu przypadkach. Jak sądzicie,w jakich? Chętnie poznam Wasze opinie na ten temat https://uzaleznienia-terapia.pl/terapia-poglebiona/ poniewaz psychologia to nie zartt.
Post autor: Tośka21 »
Tak, to ważna rzecz. Musicie na pewno pamiętać o tym, że jeśli dzieje się coś złego w Waszym związku, to powinniście reagować jak najszybciej. Dzisiaj jest o tyle prościej, że możecie umówić się na wizytę do Psychomedic. Wystarczy zadzwonić pod numer 42 644 44 44 i umówić się na odpowiadający Wam termin. To ogromne ułatwienie, pamiętajcie o tym.
Post autor: Tośka21 »
Ja nie widzę róznicy w kontakcie osobistym a internetowym. Mogę równie mocno otworzyć się przed psychiatrą, a dla mnie to jednak ważna rzecz. Jeśli zależy Wam na tym samym, to podrzucam Wam informacje w https://psychomedic.online/ o Klinice PsychoMedic. To wspaniałe miejsce, gdzie śmiało możecie wybrać się w celu rozwiązania Waszych problemów.