urządzenia dla zdrowia

Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Awatar użytkownika
rafka

urządzenia dla zdrowia

Post autor: rafka »

Znalazłam coś takiego przydatne urządzenia dla zdrowia , przegląd różnych urządzeń dzięki którym możemy dbać o zdrowie. Również komuś bliskiemu możemy podarować tego typu urządzenia, ciśnieniomierz na przykład. Znajdziecie tam wskazówki na co zwrócić uwagę przy zakupie. A może zrobiliście ostatnio komuś tego typu prezent?
Awatar użytkownika
Klimka

Re: urządzenia dla zdrowia

Post autor: Klimka »

Ja ostatnio bardziej zaczęłam dbać o swoje zdrowie więc na pewno się tym zainteresuje. Teraz też taki suplement na wyrównanie hormonów sobie kupiłam - https://ovarin.pl/ bo jednak u kobiet to niesamowicie ważne żeby wszystko pod względem hormonalnym dobrze pracowało
Awatar użytkownika
BlueBlood

Post autor: BlueBlood »

Nie mam zdania w tym temacie. Nie będę w stanie pomóc.
Awatar użytkownika
AgnieszkaM

Post autor: AgnieszkaM »

My ostatnio kupowalismy babci cisnieniomierz bo zauwazylismy ze ma spore zawroty glowy i nieraz lala sie jej krew z nosa tak po prostu. Faktycznie okazalo sie ze miala problem z cisnieniem, udalismy sie do lekarza i wyszlo znacznie wiecej rzeczy. Babcia za mlodu nie dbala za bardzo o siebie i teraz boryka sie z wieloma chorobami. No a my nie bylismy w stanie opiekowac sie nia przez caly czas. Na szczescie przebywa teraz w domu seniora Pod Topolami w Piotrkowie Kujawskim https://podtopolami.eu/ gdzie jest pod stala opieką medyczną. Odwiedzamy ja czesto i widzimy ze jest z nia znacznie lepiej - w tym miejscu maja profesjonalny sprzet medyczny.
Awatar użytkownika
Luizka56

Post autor: Luizka56 »

Czy wiecie może jak działa pionizator? Jakie są efekty rehabilitacji itp.?
tętnic32

Post autor: tętnic32 »

Jeśli czujesz ze ostatnio podupadłeś na zdrowiu moze warto wybrać się na badania? Ja uważam że takie badania na pewno są dobre aby we wczesnym etapie wykryć niepokojące choroby. W przychodni usg Doppler możesz zbadać jak również usunąć choroby żył i tętnic. Polecam również na usuwanie pajączków i żylaków.
Awatar użytkownika
modna9

Post autor: modna9 »

Na pewno, w określonym wieku, przydatny staje się aparat słuchowy, bez którego ciężko jest cokolwiek usłyszeć lub niekiedy nawet normalnie funkcjonować. Niezwykle istotne w tym wypadku wydaje się postawienie na konkretne rozwiązania, które umożliwią uzyskanie lepszych efektów słuchowych, a także zauważenie pewnych znaczących elementów w tym wypadku.
AlaŚlamazara

Post autor: AlaŚlamazara »

My zrobiliśmy w tym roku prezent dla Babci w postaci kilku badań, np. USG tarczycy https://www.cmryska.pl/usg-w-bialymstoku/ z którą ma problemy. Myślę, że takie badania dla najbliższych są o wiele lepszym rozwiązaniem niż jakiś upominek kupiony na szybko. :)
Awatar użytkownika
Werka

Post autor: Werka »

Ładny mi prezent... Nie lepiej jakiś naszyjnik kupić czy coś? Badania to coś, co powinno się wykonywać regularnie i ma to być standardem, a nie prezentem, jakby było czymś wyjątkowym.
Uśka

Post autor: Uśka »

Tez uważam ,że powinno sie regularnie badać, jeśli ktoś jest z okolic Torunia to w przychodni Nasz Lekarz można zrobić kompleksowe badania, maja bardzo szczegółowe USG. Poza tym przyjmuje tam wielu specjalistów ,więc w każdej chwili możemy skonsultować swoje wyniki.
Ziiććka1

Post autor: Ziiććka1 »

Cześć znalazłam niedawno w Internecie testy odnośnie covid 19 https://testujemy.org/test-na-koronawir ... erowaniem/ - Myślę że trzeba to wziąć we własne ręce zamiast liczyć na darmowe badanie, zwłaszcza że słyszałam, że ktoś miał objawy wirusa a sanepid czy inne służby nie chcieli zrobić testu, no straszne. Więc jeśli chcemy mieć pewność że jesteśmy zdrowi to musimy zadbać o to sami.
koleś

Post autor: koleś »

Nie znam się na tym, ale na pewno WOŚP wiele takich urządzeń kupił i należy im się za to mocno podziękować. Ja dokładniej wiem, że takie https://zagojeni.pl/praktyczne-porady/naczyniaki/ porady o naczyniakach i innych problemach mogą nam pomóc, ale jednak to leczenie wymaga sprzętu. I dobrze, że ktoś go dokupuje.
babuś

Post autor: babuś »

Na pewno próba wysiłkowa Lublin może być zrobiona dzięki nowoczesnym monitoringom pracy serca w klinice Provivo. Macie tam dostęp do lekarzy specjalistów z całej Polski. Na pewno w Lublinie lepszego miejsca na leczenie nie znajdziecie, ale w razie czego, to ja się chętnie dowiem. Bo to jednak szukam najlepszych, to na pewno.
ODPOWIEDZ