usg piersi
Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
usg piersi
Post autor: krzyżak »
Poszukuję dobrego specjalisty wykonującego usg piersi. Byłam już w dwóch przychodniach. Jeden lekarz zmianę w piersi nazwał torbielą, ale nie był do końca pewien czy to nie zatkany kanalik mleczny, drugi stwierdził dwa gruczolakowłókniaki które kazał od razu usunąć. Może powinnam udać się do innego lekarza? Szukam w Warszawie
Re: usg piersi
Post autor: Tośka21 »
To bardzo ważne kwestie, których absolutnie nie powinniście lekceważyć. Na pewno dobrym pomysłem dla Was będzie skorzystanie z możliwości, jakie już teraz możecie uzyskać poprzez https://lekarzebezkolejki.pl/specjaliza ... e/radiolog Dzięki temu znacznie skuteczniej poradzicie sobie z tego typu kwestiami. Moim zdaniem to bardzo ważna rzecz, więc koniecznie weźcie to pod uwagę.
Post autor: gęś »
Ja miałam usg piersi w MULTIMED na Pradze Południe i cieszę się, że trafiłam właśnie tu. Bardzo się niepokoiłam, bo mam małe guzki ale lekarz diagnostyk mnie uspokoił. W tej klinice bardzo poważnie podchodzą do pacjenta i dobrze doradzają. Na ten moment nie ma potrzeby biopsji ale będę regularnie kontrolować guzki. Tobie też polecam wizytę właśnie tu.
Post autor: jadwiga pyłek »
Akurat jeśli chodzi o usg w Warszawie, to tak jak napisała @gęś i ja oceniam klinikę Multimed bardzo wysoko. Lekarz poświęcił mi wiele czasu na badanie, bo miałam multum pytań. Nie ma to jednak jak prywatna opieka medyczna. Zupełnie inaczej traktują pacjenta niż na NFZ… Przyłączam się do wysokiej oceny tej placówki!
- norberkolka
Post autor: norberkolka »
Jeśli szukasz naprawdę dobrego specjalisty, który potraktuję sprawę poważnie i kompleksowo Cię przebada, ja ze swojej strony mogę polecić centrum medyczne, które zajmuje się właśnie wykonywaniem badania usg piersi (więcej info: https://www.cmryska.pl/usg-w-bialymstoku/). Korzystam z ich usług od dłuższego czasu i podejście jest za każdym razem bardzo profesjonalne.
skoki holmenkollen 2014
skoki holmenkollen 2014
Post autor: santer »
Tak, w Multimedzie to wszystko przebiega tak, jak powinno. Okazuje się, że można zrobić badanie w kilka dni, na nowoczesnym sprzęcie, bez skierowania. Szacunek. I wszystko za normalne pieniądze. Miejsce świetnie przygotowane. Nie musisz się o nic prosić, od razu się interesują, wchodzisz dokładnie na czas. Moim zdaniem tak to powinno wyglądać wszędzie. Co ważne - wyniki badania wykluczyły poważne podejrzenia i to jest dla mnie kluczowe.