Za mały biust

Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Awatar użytkownika
malenka

Za mały biust

Post autor: malenka »

Cześć!
Ostatnio bardzo modne stały się zabiegi medycyny estetycznej. Sama trochę na ten temat czytałam i pomyślałam, że jest to dobry pomysł na pozbycie się mojego kompleksu, jakim jest za mały biust. Chciałam, zapytać czy warto wykonać ten zabieg? Czy są po nim jakieś powikłania? Skutki uboczne? Czy chirurdzy mówili wam o jakiś przeciwwskazaniach? No i przede wszystkim czy jest to bolesny zabieg?
Awatar użytkownika
kora

Re: Za mały biust

Post autor: kora »

Ja też dość długo zmagałam się z kompleksem małego biust, ale operacja była ostatecznością.
Zdecydowałam się na mniej inwazyjne metody i w moim przypadku, było to strzałem w dziesiątkę.
Awatar użytkownika
malenka

Post autor: malenka »

Mniej inwazyjne metody, tzn?
Awatar użytkownika
kora

Post autor: kora »

Na przykład masaże przy użyciu specjalnych żeli i to po czym zauważyłam najlepsze efekty, czyli tabletki na powiększenie biustu.
Testowałam kilka różnych produktów, ale ze swojej strony mogę polecić ci ten http://xn--wiat-perfectbust-nbd.pl/ Efekty są super, a takie rozwiązanie wychodzi znacznie korzystniej cenowo, niż operacja.
Awatar użytkownika
Tulipanka

Post autor: Tulipanka »

Jest jeszcze jedna świetna metoda na powiększenie biustu, w dodatku bezpieczna, a polega na jego powiększaniu przy pomocy własnej tkanki tłuszczowej. Nazywa się lipotransfer i oczywiście trzeba go wykonywać wyłącznie w renomowanych klinikach medycyny estetycznej :) Zresztą tą metodą można powiększyć bezpiecznie także usta.

Poczytaj o lipotransferze na stronie jednej z klinik, która się specjalizuje w takich zabiegach https://lipoline.pl/lipotransfer/
Awatar użytkownika
Tasha

Post autor: Tasha »

Za mały, przynajmniej oznacza, że jest jakikolwiek. Ja niestety nie zostałam obdarzona przez naturę wcale, dlatego zdecydowałam się na chirurgiczne powiększanie piersi w klinice dr Anny Olender https://drolender.pl :)
reńka

Post autor: reńka »

Również miałam ten problem. Moje piersi całe życie były małe, nieadekwatne do mojej figury, no niestety naturalnie nic nie mogłam z nimi zrobić, a nie chciałam całe życie nosić staników wypełniających. Zdecydowałam się na operację powiększenia piersi u chirurga Łątkowskiego z kliniki w Polanicy-Zdroju. To jest profesjonalista z doświadczeniem, posiada wysokie kompetencje i jest ogólnie sympatyczny. Na konsultacji pomógł mi wybrać odpowiedni rozmiar, omówiliśmy wszystkie kwestie związane z zabiegiem, naprawdę super się zachował. Z sama operacja także poradził sobie bez problemu, piesi są takie, jak ustaliliśmy, ładnie się zagoiły, blizn nie widać, polecam.
Awatar użytkownika
madzik

Post autor: madzik »

Najpierw myślałam, że do mojego małego biustu się przyzwyczaję, ale nie. To był mój największy kompleks. Dlatego zgłosiłam się do Dermedu w Łodzi, gdzie przyjmuje dr Żukowska. Dzięki niej mój biust nie jest już moim kompleksem, dumnie wypinam pierś do przodu. Pani doktor zna się na swoim fachu doskonale.
zęka

Post autor: zęka »

ja też mam dość niewielki biust ( małe B) ale powiem szczerze, ze dobrze mi z tym :) dbam tylko o to by stale ujędrniać skórę, wykarmiłam już dwójkę dzieci więc co nieco jest do poprawy w tej kwestii :) jesli chodzi o dobery kosmetyk do pielęgnacji biustów ( i tych mniejszych i większych) to od siebie polecam bardzo olejek Egyptian Miracle z Eveline :) już po tygodniu, dwóch regularnego stosowania widać niesamowitą poprawę kondycji skóry - jest elastyczna, napięta i taka widocznie ujędrniona.

Obrazek
Lidźka

Post autor: Lidźka »

Mam podobny problem, ale niestety nie stać mnie na drogie zabiegi. Miseczka A chyba zostanie ze mną do końca życia. Próbowałam wielu domowych metod, ale bez szaleństw. Jedynie udało się ujędrnić biust...

Mogę polecić co najwyżej ten artykuł: https://sferaintymna.pl/jak-ujedrnic-biust/ - jest najbliżej prawdy. Bo wszędzie indziej... jedna wielka reklama.
ODPOWIEDZ