Zabawki erotyczne w sypialni?
Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
- Damian43433
Re: Zabawki erotyczne w sypialni?
Post autor: Damian43433 »
Według mnie jeśli w sypialni pojawia się jakaś nuda albo rutyna warto jest coś zmienić. Takie http://xn--wiat-masturbatorow-5nd.pl/ zabawki erotyczne to w tej sytuacji moim zdaniem najlepszy wybór i jak najbradziej warto jest zdecydować się na ich kupno
- Damian43433
Post autor: Damian43433 »
Jak najbardziej dzięki temu ją przełamiecie. Moim zdaniem na prawdę warto. Cieszę się, że mogłem pomóc
- madzik
Zależy co kto lubi, chociaż jak się nie spróbuje to w sumie się nie wie Poeksperymentować warto kochani. To co według mnie jeszcze jest ważne to pewne zabezpieczenie. Sama zauważyłam, że odkąd belarę stosuję to mam zupełnie inne podejście do seksu, większą ochotę i przyjemność.
Post autor: minń »
Tak! Korzystamy z mężem z różnego rodzaju gadżetów. Mamy tego małą kolekcję i chętnie ją powiększamy. W naszej sypialni nie ma miejsca na nudę, zresztą nawet jak nie korzystamy z żadnych zabawek, to i tak jest fajnie. Wszystko kupiłam w sklepie internetowym gorlen.pl https://gorlen.pl/, mają tam szeroką ofertę produktów bardzo dobrej jakości i o dobrej mocy, a przede wszystkim, wykonanych z odpowiednich, bezpiecznych materiałów. Ceny są różne, ale wciąż opłacalne, polecam gorąco.
Post autor: Miśkidwa »
Warto spróbować zabawy z gadżetami erotycznymi, zawsze to cos nowego, wiec nowe emocje a w sypialni to jest ważne, my korzystamy z tych zabawek już dawno, jednak nic nie daje takich emocji w sypialni jak bonadage, czyli lateks, wiązania, bicze, kajdanki i różne takie podobne. Warto spróbować a dowiesz się, czy to cos dla ciebie, czy nie, ale jeden raz zawsze można, tez myślałam, że to nie dla mnie, a jednak się myliłam. W sklepie https://secretplace.pl/salon-poznan.html kupicie wszystko czego potrzeba do takiej zabawy.
- jimka
pamietajcie tylko kobitki ze przy takich zabawach w lozku duze znaczenie ma nawilzenie pochwy. jesli macie jakies problemy z wydzielaniem sluzu to warto zaopatrzyc sie w zel feminum ktory zapobiegnie podraznieniom i ulatwi stosunek i zabawy lozkowe dodatkowo zapobiega infekcjom dzieki zawartosci kwasu mlekowego i faktycznie pozostawia pochwe nawilzona na dlugo a nie jak drogeryjne daje ulge na chwile
- gosiaczek
Ja jestem zdania, że zawsze warto jest tutaj się pobawić, w końcu w życiu intymnym nie powinno być nudno. W mojej sypialni kilka takich zabawek się znajduje, no i podoba mi się to że nie musimy się już bawić w gumki, bo one są mało praktyczne i przyjemne. Dlatego też tutaj zdecydowałam się przyjmować tabletki antykoncepcyjne vines, które są dla mnie najlepszą opcją jeśli chodzi o zabezpieczanie się.
Post autor: Kalińka »
U nas sponticzny seks wystarczy, nie trzeba podgrzewać atmosfery w sypialni. Zawsze pamiętamy, żeby się zabezpieczyć, a w razie czego wiem, że mogę legalnie ciążę usunąć w Czechach, blisko Polski jest klinika aborcyjna Stonava, więc jak coś możemy zawsze tam pojechać.kozi44 pisze: ↑30 lip 2020, 20:50 Powiedzcie mi czy waszym zdaniem to dobry pomysł aby używać w sypialni gadżetów erotycznych? Macie z tym jakieś doświadczenie i możecie mi doradzić?