Zabawki erotyczne w sypialni?

Zdrowie to podstawa, dlatego tutaj dzielimy się skutecznymi poradami i metodami na zdrowy, silny organizm. Masz sprawdzone patenty, którymi możesz się podzielić? Pisz śmiało!
Awatar użytkownika
kozi44

Zabawki erotyczne w sypialni?

Post autor: kozi44 »

Powiedzcie mi czy waszym zdaniem to dobry pomysł aby używać w sypialni gadżetów erotycznych? Macie z tym jakieś doświadczenie i możecie mi doradzić?
Awatar użytkownika
Damian43433

Re: Zabawki erotyczne w sypialni?

Post autor: Damian43433 »

Według mnie jeśli w sypialni pojawia się jakaś nuda albo rutyna warto jest coś zmienić. Takie http://xn--wiat-masturbatorow-5nd.pl/ zabawki erotyczne to w tej sytuacji moim zdaniem najlepszy wybór i jak najbradziej warto jest zdecydować się na ich kupno
Awatar użytkownika
kozi44

Post autor: kozi44 »

Masz rację z tą rutyną, takim czymś na pewno da się ją przełamać :). Dzięki wielkie za pomoc i podpowiedź
Awatar użytkownika
Damian43433

Post autor: Damian43433 »

Jak najbardziej dzięki temu ją przełamiecie. Moim zdaniem na prawdę warto. Cieszę się, że mogłem pomóc
Awatar użytkownika
marino98

Post autor: marino98 »

nie rozumiem tych zahamowań przed czymś takim. jak ktoś chce to niech kupuje, a jak nie to nie.
Awatar użytkownika
madzik

Post autor: madzik »

Zależy co kto lubi, chociaż jak się nie spróbuje to w sumie się nie wie ;) Poeksperymentować warto kochani. To co według mnie jeszcze jest ważne to pewne zabezpieczenie. Sama zauważyłam, że odkąd belarę stosuję to mam zupełnie inne podejście do seksu, większą ochotę i przyjemność.
minń

Post autor: minń »

Tak! Korzystamy z mężem z różnego rodzaju gadżetów. Mamy tego małą kolekcję i chętnie ją powiększamy. W naszej sypialni nie ma miejsca na nudę, zresztą nawet jak nie korzystamy z żadnych zabawek, to i tak jest fajnie. Wszystko kupiłam w sklepie internetowym gorlen.pl https://gorlen.pl/, mają tam szeroką ofertę produktów bardzo dobrej jakości i o dobrej mocy, a przede wszystkim, wykonanych z odpowiednich, bezpiecznych materiałów. Ceny są różne, ale wciąż opłacalne, polecam gorąco.
Miśkidwa

Post autor: Miśkidwa »

Warto spróbować zabawy z gadżetami erotycznymi, zawsze to cos nowego, wiec nowe emocje a w sypialni to jest ważne, my korzystamy z tych zabawek już dawno, jednak nic nie daje takich emocji w sypialni jak bonadage, czyli lateks, wiązania, bicze, kajdanki i różne takie podobne. Warto spróbować a dowiesz się, czy to cos dla ciebie, czy nie, ale jeden raz zawsze można, tez myślałam, że to nie dla mnie, a jednak się myliłam. W sklepie https://secretplace.pl/salon-poznan.html kupicie wszystko czego potrzeba do takiej zabawy.
Awatar użytkownika
jimka

Post autor: jimka »

pamietajcie tylko kobitki ze przy takich zabawach w lozku duze znaczenie ma nawilzenie pochwy. jesli macie jakies problemy z wydzielaniem sluzu to warto zaopatrzyc sie w zel feminum ktory zapobiegnie podraznieniom i ulatwi stosunek i zabawy lozkowe :) dodatkowo zapobiega infekcjom dzieki zawartosci kwasu mlekowego i faktycznie pozostawia pochwe nawilzona na dlugo a nie jak drogeryjne daje ulge na chwile
Awatar użytkownika
gosiaczek

Post autor: gosiaczek »

Ja jestem zdania, że zawsze warto jest tutaj się pobawić, w końcu w życiu intymnym nie powinno być nudno. W mojej sypialni kilka takich zabawek się znajduje, no i podoba mi się to że nie musimy się już bawić w gumki, bo one są mało praktyczne i przyjemne. Dlatego też tutaj zdecydowałam się przyjmować tabletki antykoncepcyjne vines, które są dla mnie najlepszą opcją jeśli chodzi o zabezpieczanie się.
Kalińka

Post autor: Kalińka »

kozi44 pisze: ↑30 lip 2020, 20:50 Powiedzcie mi czy waszym zdaniem to dobry pomysł aby używać w sypialni gadżetów erotycznych? Macie z tym jakieś doświadczenie i możecie mi doradzić?
U nas sponticzny seks wystarczy, nie trzeba podgrzewać atmosfery w sypialni. Zawsze pamiętamy, żeby się zabezpieczyć, a w razie czego wiem, że mogę legalnie ciążę usunąć w Czechach, blisko Polski jest klinika aborcyjna Stonava, więc jak coś możemy zawsze tam pojechać.
ODPOWIEDZ